© CRTN - Thomas Le Floc'h
south

GPS tracks

Alle hulpmiddelen om je avontuur op La Vélomaritime voor te bereiden en je weg te vinden.

Er zijn een paar manieren om de routes van La Vélomaritime te downloaden:

 • Download het volledige traject in GPX-formaat voor La Vélomaritime van Roscoff naar Duinkerken 
 • Etappes die u direct interesseren apart downloaden op de pagina's van de etappes.
 • Genereer je eigen GPX-route met de route- of etappeplanner
   

Hoe lees je de GPS-sporen?

Het formaat van de tracks is .GPX, wat het standaardformaat is en herkend wordt door alle moderne apparaten en software.

De GPS buiten wandelen en fietsen zijn het meest geschikt om u te begeleiden. U vindt er ook specifieke toepassingen voor smartphones.

 


Hoe werkt de routeplanner?

Weet je al wat je begin- en eindpunten zijn op La Vélomaritime? Wil je de afstand tussen twee etappes weten? Vul de velden in en start de zoekopdracht.

De routeplanner laat dan het aantal kilometers van je route zien. Er zijn dan verschillende opties:

 • Als de route langer is dan 60 km, stelt de routeplanner voor om deze in verschillende etappes op te splitsen. Voeg het gewenste aantal etappes (afhankelijk van het gemiddelde aantal kilometers dat je per dag wilt afleggen) en klik vervolgens op "OK, ik plan". Het opsplitsen gebeurt automatisch. Je kunt dit vervolgens aanpassen aan de gekozen accommodaties.
   
 • Door op "Details +" te klikken kun je:
  • deze route toevoegen aan een reisdagboek, zodat je hem later terug kunt vinden
  • de GPX-route downloaden

Naar de routeplanner


🔴 Opgelet: De routeplanner is een hulpmiddel dat op landelijk niveau is ontwikkeld. Het geeft de voorkeur aan de route van La Vélomaritime, maar kan kortere alternatieven en groene wegen buiten de route aanbieden. Soms moet je tussenliggende punten toevoegen om de route precies samen te laten vallen met de route van La Vélomaritime.

ℹ️ Om je route te berekenen en er zeker van te zijn dat deze 100% over La Vélomaritime loopt, kun je het beste de etappeplanner gebruiken. Daar kies je een vertrek- en aankomstplaats uit de keuzelijst. De voorgestelde route gaat dan 100% over La Vélomaritime. Je kunt het GPX-bestand voor de gewenste route downloaden.